Tradisi Keluarga

Tradisi Keluarga

Tradisi Keluarga Outdoor Agung

Hot

Saturday, January 6, 2018

Tradisi Keluarga Outdoor Agung

January 06, 2018 1

Ngalami kanak-kanak ing komunitas padunungan ing Midwest, konsepku ing njaba mesthi ana sesambungan karo teras kita sing kuwat banget utawa karo salah sawijining taman kutha sing padhet banget. Saiki aku luwih ditegesake lan saiki ing njaba saiki ora ana daya, ora ana aspal lan liya-liyane. Ana sawetara pangecualian kanggo makna anyar "njaba" lan kabeh bisa dicithak menyang kelas sing disebut "Tradisi Keluarga." Adat istiadat alam bébas kita minangka bagéyan sing penting ing urip kita, priksa manawa ana swara sing apik kanggo sampeyan.

Kanggo miwiti, kita bisa nyepakaké kesempatan kanggo nduwe partai mburi. Aku ora ngrembug babagan ngendi saben wong metu ing stadion telung jam sadurunge kickoff bisa piknik. Aku ngandhani wong-wong sing nggawa aspal adoh nalika dalan njupuk sampeyan lan sampeyan piknik nalika tuning menyang pangalihan ing radio. Kondhisi sing apik kanggo nyedhiyakake macem-macem iki yaiku hawa alam, pemandangan luar biasa, ora kakehan nggoleki, utawa wektu cendhak mengko lan sampeyan karo populasi umum, lan mung populasi umum, sampeyan kudu karo. Kita njupuk gajih lan loteng uga. Saiki iku konvènsi kulawarga udara sing apik banget.

Punika liyane adat sing paling tresna saka kita dhewe lan iki wiwit nalika pembekuan Y2K mencet menyang ngrampungake loro 1999 lan 2000. Kita kudu dadi off-the-framework nalika kabeh basis dhasar inovasi caved ing minangka spesialis diantisipasi. Dadi minangka oposisi kanggo nyetel partai pesta Taun Anyar, kita tindak ing njaba lan nglakoke kaya saben Taun Anyar. Iki nyenengake apik banget ing mayoritas Arizona nanging bisa dadi test ing negara bagean lan negara gedhe ing tanggal 31 Desember amarga iklim garing.

Ing pungkasan, kita wis nggawe sawijining konvènsi kanggo mundur ing saben Taman Wilayah County Maricopa manawa saben taun. Iku sangang taman lan ora kurang saka sangang climbs saben taun. Nalika climbing kita uga mabur nonton watch, geocache, stargaze, outing utawa kabeh macem-macem latihan online mbukak liyane kita appreciate. Ing kasunyatan kasebut, kesempatan kanggo dadi panuwun lan kita isih ana ing pendhudhuk, kita kudu ngobong lan ngrampungake.

Apa adat udara terbuka sampeyan? Ing kasempatan sing ora duwe, kenapa ora mulai ing titik iki? Apa sampeyan nampa wit Natal dhewe? Sampeyan njaluk labu anyar saben tiba? Apa babagan campir kulawarga liwat akhir minggu Memorial Day? Sampeyan bisa uga kalebu wit pangumpam lan tanduran, ngrampungake dalan utawa mbangun dalan. Ana bagean kanggo njaba. Mulai Tradisi Outdoor Keluarga Agung taun iki. Bagian sing nyenengake babagan adat istiadat iki yaiku menawa kita ana ing njaba karo individu sing kita ngajeni. Iku mung ora nuduhake pratandha saka perbaikan kasebut. Njaluk Njobo!
Read More